Zakład Masarski Majerczyk z siedzibą w Skrzypnem powstał w 1994 roku. Jest to firma rodzinna założona przez Marię i Zygmunta Majerczyk.
Jakość produkowanych przez Zakład wyrobów jest bardzo wysoka, oparta na tradycyjnych rodzinnych recepturach i naturalnym sposobie wędzenia (drzewo bukowe, olchowe z dodatkiem drzew owocowych). Technologia produkcji wyrobów opiera się na łączeniu tradycyjnych metod produkcyjnych – warunkujących określony smak i aromat z nowoczesnymi technologiami, zapewniającymi odpowiednie standardy smakowe i higieniczne.
Zakład posiada linię rozbiorową i produkcyjną, a dzięki odpowiedniej bazie samochodowej może szybko, higienicznie i w odpowiednich warunkach chłodniczych dostarczyć Państwu produkty. Surowce do produkcji pochodzą od lokalnych, zaufanych dostawców, sprawdzonych podczas wieloletniej współpracy, dzięki czemu firma utrzymuje kontrolę nad całym cyklem produkcyjnym.
Zakład jest dostosowany do wymogów Unii Europejskiej oraz posiada system służący zapewnieniu bezpieczeństwa żywności – HACCP. Od 2008 roku Firma po¬siada również uprawnienia do handlu z wszystkimi krajami Unii Europejskiej.
Pan Artur Majerczyk ze swoimi wędlinami, na prezentacji produktów Karpackich.
Katalog Producenta: